Contact - PakHap

Go to content

Main menu:

Contact

Heeft u nog vragen, stuur ons dan een bericht via het onderstaande formulier.

De heer
Mevrouw

Pak Hap Contact Info

Hotel Pak Hap
Emmastraat 9
Nieuw Nickerie
Suriname, S.A.

Telefoon:
(597) - 212381
(597) - 212382

Fax:
(597) - 212387

E-mail:
info@pakhap.com
Website:
www.pakhap.com

Designed and hosted
by Galactica's Graphics
www.galactica.nl

Voor meer informatie
over Nickerie:
www.nickerie.net

Disclaimer:
De inhoud van deze website is met veel zorg  samengesteld. Desondanks kan het gebeuren dat buiten ons bedoeling om toch wat onvolkomenheden of fouten zijn binnen gesloopt. Wij zouden erg op prijs stellen indien u ons via het contactformulier hiervan op de hoogte zou willen brengen.
Pak Hap behoudt het recht om de gepubliceerde informatie of prijzen te alle tijden aan te passen.
Alle gegevens op deze website hebben uitsluitend informatieve of educatieve doeleinden. Pak Hap kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor schade, inclusief directe of incidentele schade, die voortvloeit uit het betreden of gebruiken van deze website, uit de onmogelijkheid om de website te gebruiken of voor fouten of weglatingen in de inhoud op deze website. Pak Hap verwerpt alle aansprakelijkheid voor de inhoud of de aard van de websites van derden die met deze website zijn verbonden.

Copyright

De volledige inhoud van deze website en het eigendom van Hotel Pak Hap worden beschermd door het auteursrecht. Zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hotel Pak Hap is het strikt verboden de inhoud te kopiëren, behalve voor niet-commercieel individueel gebruik; ook nadien mag de inhoud niet worden gekopieerd, gereproduceerd of op enige andere wijze worden herverdeeld. Behoudens andersluidende bovenstaande bepaling is het verboden informatie, tekst of documenten op deze website of eender welk deel daarvan in elektronische of gedrukte vorm te kopiëren, laten zien, downloaden, verdelen, wijzigen, reproduceren, opnieuw publiceren of doorzenden, alsook om afgeleid werk te creëren op basis van de afbeeldingen, tekst of documenten op de website. Elke kopie van dit document of een deel daarvan moet dit bericht inzake copyright en alle andere kennisgevingen inzake eigendom vermelden.

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu